4 maart 2021

Even voorstellen (Alix)

Even voorstellen

“Hoi, ik ben Alix. Ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend en twee katten in Voorschoten. Ik ben op mijn 24e gediagnosticeerd met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Ik ontvang al een aantal jaar ambulante begeleiding van Prodeba. Toen de begeleiding begon zagen ik en mijn begeleider elkaar soms wel 8 uur in de week: nu is een half uur per week telefonisch contact voldoende.

Sinds begin 2018 werk ik voor de gemeente Leiden, afdeling Re-integratie en Werkgeversdienstverlening. Mijn taken bestaan voornamelijk uit administratieve werkzaamheden zoals vergaderingen voorbereiden en notuleren, vacatures schrijven en vakantieplanningen maken. Daarnaast help ik mee met het organiseren van bijeenkomsten voor werkgevers en werkzoekenden, al staat dat dit jaar op een lager pitje door corona.

In mijn vrije tijd game ik veel en bij droog weer stap ik graag op de motor. Ook bak ik regelmatig iets lekkers. Ik heb in de afgelopen jaren veel bereikt en wil jullie graag laten zien hoe ik dat heb gedaan: hopelijk kan het anderen ook een beetje helpen!”


*Dit is een ervaringsverhaal van Alix, sinds een aantal jaar gediagnosticeerd met een Autisme Spectrum Stoornis. Door het delen van ervaringen probeert ze anderen te helpen”.

#ervaringsblogalix #ervaringsblog #delenvanervaringen #evenvoorstellen #Prodeba

Prodeba zorghulp

Kom je er niet uit?
Neem dan contact met ons op.