15 december 2020

Corona update

Naar aanleiding van de persconferentie en de wijziging in maatregelen hebben wij onze cliënten en ouder(s)/vertegenwoordiger(s) per mail geïnformeerd over ons huidige beleid. 

Ons werk is nog steeds een cruciaal beroep en staat ook op de lijst met contact beroepen waarvoor een uitzondering geldt. Wij gaan dus ook nu gewoon door in het belang van goede zorg voor onze cliënten. Waar het mogelijk is gaan wij over op zorg op afstand (digitaal), waar het noodzakelijk is om de cliënt fysiek te zien om goede zorg te leveren dan kan dat gewoon doorgaan. Zowel in de thuissituatie als op behandellocaties, uiteraard met inachtneming van de maatregelen.  

Bezoek aan vestiging van Prodeba
Wanneer je een afspraak hebt bij Prodeba willen we je vragen om met zo min mogelijk mensen te komen. Zo kunnen we het aantal mensen in de wachtkamer beperken. Kom maximaal 5 minuten van tevoren. Bij binnenkomst willen wij u vragen om uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen. Wij blijven het bezoek registreren bij de receptie, loop hiervoor niet direct door naar de wachtkamer, maar meld je eerst bij de receptie. Gebruik vervolgens de aangegeven looproutes, houdt 1,5 meter afstand, hoest/nies in de elleboog en gebruik papieren zakdoekjes. Zittend in de wachtruimte op de begane grond wordt het mondkapje opgehouden. Bij het plaatsnemen in een ruimte kan het mondkapje weer af. Wanneer je vervolgens weer verplaatst dient het mondkapje weer opgezet te worden. 

Als er nieuwe informatie of adviezen volgen vanuit het RIVM die leiden tot gewijzigd beleid dat invloed heeft op de zorg die wij verlenen, informeren wij onze cliënten, ouder(s)/ vertegenwoordiger(s) en medewerkers. Per dag wordt gekeken of er andere maatregelen nodig zijn.

Met vriendelijke groet,
De Directie van Prodeba

Prodeba zorghulp

Kom je er niet uit?
Neem dan contact met ons op.