Over Prodeba

Kernwaarden
De waarden die Prodeba en haar cultuur het beste omschrijven zijn:

Passie is onze centrale waarde. Mensen staan bij ons centraal. Wij zijn zeer betrokken bij onze cliënten en bij elkaar. We doen het samen. Met drive, bevlogenheid en toewijding zetten wij altijd dat stapje extra. We denken in mogelijkheden en zijn trots op ons werk. Met het hart op de juiste plek.

Vooruitstrevend Wij zijn ambitieus en durven te innoveren. Iedereen krijgt de mogelijkheid om mee te denken én mee te werken aan nieuwe initiatieven. Er is veel ruimte om te groeien. Zo ontwikkelen we zowel onze dienstverlening als onze organisatie. Binnen Prodeba zijn we als mensen gelijk. Natuurlijk werken we in verschillende rollen en hebben verschillende verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk telt de inhoud.

Krachtig Zoals we niet loslaten op cliëntniveau, laten we ook elkaar niet los. Je komt hier niet alleen om te werken maar helpt elkaar als de situatie daar om vraagt. Werken bij Prodeba betekent stevig in je schoenen staan en zelf initiatief nemen.

Dichtbij We zijn niet alleen dichtbij onze cliënten en partners, maar ook bij elkaar. De onderlinge band is erg goed en er is verbinding. We hebben een platte organisatie, de deur staat open. Samen zoeken we naar oplossingen voor onze cliënt.Prodeba zorghulp

Kom je er niet uit?
Neem dan contact met ons op.