Werken bij Prodeba

Werken bij Prodeba

Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die continu in ontwikkeling is waardoor er ruime kansen zijn tot professionele en persoonlijke groei. De cultuur is open, direct, innovatief, mensgericht en (positief) kritisch met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Prodeba denkt vooral in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ben je een mooie aanvulling op ons team? Dan bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Vacatures

Op dit moment staan er een aantal vacatures open. Heb je geen passende vacature gevonden? Een open sollicitatie met motivatie kun je sturen naar Kim Stolk (HR manager), via kim.stolk@prodeba.nl.

 

Vacature Aanmeldcoördinator

Prodeba is op zoek naar een Aanmeldcoördinator (de procedure is in een vergevorderd stadium). Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature aanmeldcoördinator

 

Vacature Activerend begeleider

Prodeba is voor een beschermd wonen locatie op zoek naar een Activerend begeleider (de procedure is in een vergevorderd stadium). Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature activerend begeleider 08022018

 

Vacature Gespecialiseerde begeleider

Prodeba is voor het team Jongvolwassenen en Jeugd op zoek naar een Gespecialiseerde begeleider. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature gespecialiseerde begeleider (Jong)volwassenen

Vacature gespecialiseerde begeleider jeugd

 

Vacature Zorgcoördinator

Prodeba is voor het team Jeugd op zoek naar een Zorgcoördinator. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature zorgcoördinator

 

Vacatures GO! voor Jeugd

Prodeba is voor GO! voor Jeugd op zoek naar een nieuwe collega. Zie de vacatureteksten en meer informatie via de links hieronder:

Vacature Regiebehandelaar GO!

 

Masterstage

Prodeba heeft ruimte voor meerdere masterstages. Zie de tekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature masterstage

 

Bachelor stage 

Prodeba heeft ruimte voor een bachelor stage. Zie de tekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature HBO stage Wonen

 

Vacature Begeleiders:

Prodeba is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega’s voor het begeleiden van onze cliënten. Momenteel zijn er veel aanmeldingen. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en woonplaats, word je gematcht aan cliënten. Ons werkgebied omvat de regio’s Leiden, de Bollenstreek, Rijnstreek (Alphen), Midden-Holland (Gouda),  Zuidplas (Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle), Haaglanden (Zoetermeer, Delft, Westland, Midden-Delfland, Den Haag etc.), Haarlemmermeer, Kennemerland en IJmond.

Met name in regio Haarlemmermeer en de omgeving van Zuidplas, Kaag en Braassem, Leiden, Alphen, Gouda, Krimpen aan den Lek, Wassenaar, Warmond, Lisse, Noordwijkerhout, Katwijk, Sassenheim en Voorhout zijn er momenteel vacatures voor begeleiders. Voor passend onderwijs zijn wij ook hard op zoek naar nieuwe collega’s in de opleiding Orthopedagogiek  of met een afgeronde Pabo opleiding! Voor onze beschermd wonen locaties (Alphen aan den Rijn en Leiden) zijn we per direct op zoek naar flexibele begeleiders!
Voor meer informatie zie de link hieronder en/of kun je altijd contact opnemen via ons algemene nummer: 071-5803695.

prodeba-flyer-begeleider

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij jou?

Hoe kun je solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een e-mail naar info@prodeba.nl met je CV (incl. foto, volledige naam, referenties en geef aan of je een rijbewijs/auto hebt), je beschikbaarheid en een motivatiebrief of vul onderstaand contactformulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 

Verification