Werken bij Prodeba

Werken bij Prodeba

Prodeba is een jonge, dynamische en vooruitstrevende organisatie die continu in ontwikkeling is waardoor er ruime kansen zijn tot professionele en persoonlijke groei. De cultuur is open, direct, innovatief, mensgericht en (positief) kritisch met ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Prodeba denkt vooral in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ben je een mooie aanvulling op ons team? Dan bieden wij je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Vacatures

Op dit moment staan er een aantal vacatures open. Heb je geen passende vacature gevonden? Een open sollicitatie met motivatie kun je sturen naar Kim Stolk (HR manager), via kim.stolk@prodeba.nl. In verband met de nieuwe privacywetgeving kunnen wij uw sollicitatie alleen in behandeling nemen als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.

Privacyverklaring Sollicitanten

 

Vacature Mentor

Prodeba is per direct voor onze nieuwe woonlocatie in Alphen aan den Rijn op zoek naar een Mentor.  Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature mentor 29062018

 

Vacature Activerend begeleider

Prodeba is per direct voor onze nieuwe woonlocatie in Alphen aan den Rijn op zoek naar een Activerend begeleider.  Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature activerend begeleider 29062018

 

Vacature Gespecialiseerde begeleider

Prodeba is voor het team (Jong)volwassenen en Jeugd op zoek naar een Gespecialiseerde begeleider. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature gespecialiseerde begeleider (Jong)volwassenen

Vacature gespecialiseerde begeleider jeugd

 

Vacature GZ psycholoog

Prodeba is per direct op zoek naar een GZ psycholoog. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature GZ-psycholoog

 

Vacature Zorgcoördinator Jeugd

Prodeba is per direct voor het team Jeugd op zoek naar een Zorgcoördinator. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature zorgcoördinator Jeugd

 

Vacature Zorgcoördinator (Jong)volwassenen

Prodeba is per direct voor het team (Jong)volwassenen op zoek naar een Zorgcoördinator. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature zorgcoördinator (jong)volwassenen

 

Vacature Zorgcoördinator beschermd wonen

Prodeba is per direct op zoek naar een Zorgcoördinator beschermd wonen. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

vacature zorgcoördinator beschermd wonen

 

Vacature Gespecialiseerde begeleider onderwijs

Prodeba is voor een innovatief samenwerkingsverband met diverse onderwijsinstellingen in de regio Alphen aan den Rijn en Holland Rijnland op zoek naar meerdere Gespecialiseerde begeleiders en Leerkrachten. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

vacature gespecialiseerde begeleider onderwijs

 

Vacature Gespecialiseerde begeleider/groepsleider speciaal basisonderwijs

Prodeba is voor een een uniek samenwerkingsverband met de gemeente Amsterdam en De Bascule met betrekking tot speciaal basisonderwijs in de regio Amsterdam op zoek naar meerdere Gespecialiseerde begeleiders/groepsleiders. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de link hieronder:

vacature gespecialiseerde begeleider Speciaal onderwijs

 

Vacatures GO! voor Jeugd

Prodeba is voor GO! voor Jeugd op zoek naar een nieuwe collega. Zie de vacaturetekst en meer informatie via de links hieronder:

Vacature Regiebehandelaar GO!

180105 vacature PMT def

180105 vacature systeemtherapeut def

 

Masterstage

Prodeba heeft ruimte voor meerdere masterstages. Zie de tekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature masterstage

 

Bachelor stage 

Prodeba heeft ruimte voor een bachelor stage. Zie de tekst en meer informatie via de link hieronder:

Vacature HBO stage Wonen

 

Vacature Begeleiders:

Prodeba is altijd op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega’s voor het begeleiden van onze cliënten. Momenteel zijn er veel aanmeldingen. Afhankelijk van je opleiding, ervaring en woonplaats, word je gematcht aan cliënten. Ons werkgebied omvat de regio’s Alkmaar, Zuid-Kennemerland & IJmond, Amsterdam-Amstelland/Zaanstreek-Waterland, Haarlemmermeer & Haarlemmerliede en Spaarnwoude,  Holland Rijnland,  Alphen aan den Rijn & Kaag en Braassem,  Haaglanden (Zoetermeer, Delft, Westland, Midden-Delfland, Den Haag etc.), Lansingerland en Midden-Holland.

Met name in de regio Alkmaar, Haarlemmermeer en de omgeving van Zuidplas, Kaag en Braassem, Leiden, Alphen, Gouda, Krimpen aan den Lek, Wassenaar, Warmond, Lisse, Noordwijkerhout, Katwijk, Sassenheim en Voorhout zijn er momenteel vacatures voor begeleiders. Voor passend onderwijs zijn wij ook hard op zoek naar nieuwe collega’s in de opleiding Orthopedagogiek  of met een afgeronde Pabo opleiding! Voor onze beschermd wonen locaties (Alphen aan den Rijn en Leiden) zijn we per direct op zoek naar flexibele begeleiders!
Voor meer informatie zie de link hieronder en/of kun je altijd contact opnemen via ons algemene nummer: 071-5803695.

prodeba-flyer-begeleider

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij jou?

Hoe kun je solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een e-mail naar info@prodeba.nl met je CV (incl. foto, volledige naam, referenties en geef aan of je een rijbewijs/auto hebt), je beschikbaarheid en een motivatiebrief of vul onderstaand contactformulier in.

In verband met de nieuwe privacywetgeving kunnen wij uw sollicitatie alleen in behandeling nemen als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en privacy verklaring.
Privacyverklaring Sollicitanten.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 
 

Verification