Werken bij prodeba

Bij Prodeba leveren we op maandbasis zorg aan bijna 1.000 cliënten met een team van ruim 300 gedreven zorgprofessionals.  Dit doen we met grote betrokkenheid en passie. Met elkaar zorgen wij ervoor dat iedere cliënt passende zorg ontvangt en wij net dat verschil kunnen maken.

De waardes van Prodeba zijn:

Ontwikkelingsgericht

Onze passie is te vinden in de ontwikkeling van mensen. Niet alleen bij cliënten, maar ook bij onze medewerkers. Zo is er een standaard aanbod aan cursussen, intervisie en supervisie afhankelijk van de functie en heeft iedere medewerker een individueel opleidingsbudget. Ook is een aantal jaar geleden de Prodeba Academy opgericht, een opleidingsinstituut voor deskundigheidsbevordering van zorgprofessionals met een divers aanbod geaccrediteerde opleidingen en cursussen.

Betrokken

Door nauw betrokken te zijn, overstijgen wij de verwachtingen. Zoals jij betrokken bent bij jouw cliënten, zo is jouw teamleider betrokken bij jou. Samen met je team werk je met passie en plezier om kinderen en (jong) volwassen te ondersteunen en verder te helpen in hun ontwikkeling.

Oplossingsgericht

De kwaliteit van zorg staat centraal. Altijd en bij iedereen. Dat betekent snel schakelen en denken in mogelijkheden. Heb je een goed idee? Er wordt naar je geluisterd en voor je het weet brengen we jouw idee in de praktijk. Bij Prodeba is geen dag hetzelfde én dat maakt het werken zo leuk.

Wil je weten welke maatschappelijke doelstellingen Prodeba nastreeft? Kijk dan hier.