Contact

Contactformulier

 
 

Verification

Routebeschrijving

Bezoekadres Leiden:
Het bezoekadres van Prodeba aan het Delftse Jaagpad is gelegen aan de doorgaande weg N206. De locatie is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en per fiets.

Openbaar vervoer:
Vanaf Leiden Centraal kunt u bus 45 richting de Den Haag nemen. De halte Rooseveltstraat grenst aan de N206, waar het kantoor van Prodeba zich voor u aan de overkant van de weg bevindt.

Auto:
Vanaf de A4 neemt u de afslag 7-Zoeterwoude-Dorp naar N206 richting Leiden/Voorschoten. Daarna slaat u linksaf naar de Burgemeester Detmersweg/N206. U blijft de N206 volgen, over de Lammebrug gaat u rechtdoor. Ter hoogte van de Rooseveltstraat (Mc-Donalds) slaat u linksaf bij het verkeerslicht. Links kunt u parkeren, het kantoor bevindt zich voor u.

Vanaf de A44 neemt u de afslag 8-Leiden naar N206 richting Valkenburg/Katwijk/Noordwijk. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor N206/Leiden/Utrecht en voeg in op Plesmanlaan/N206. Sla rechtsaf naar de Ehrenfestweg/Haagse Schouwweg/N206. Neem de 1e afslag links, de Doctor Lelylaan/N206 op. Blijf rechtdoor rijden en rijdt de N206. Aan het einde van de weg slaat u linksaf. Ter hoogte van de Rooseveltstraat (Mc-Donalds) slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten. Links kunt u parkeren, het kantoor bevindt zich voor u.

U kunt hier vrij parkeren.

Fiets:
Ook op de fiets is Prodeba gemakkelijk te bereiken.

Fiets vanaf het station Leiden Lammenschans richting de N206. Ter hoogte van de Rooseveltstraat (Mc-Donalds) steekt u de N206 over bij de verkeerslichten. Het kantoor bevindt zich aan de overkant.

Vanaf het centrum kunt u via het Noordeinde fietsen. Sla linksaf naar de Rijn en Schiekade, sla rechtsaf naar de Telderskade, sla linksaf naar de Rooseveltstraat. Fiets deze weg helemaal uit. Steek de N206 over bij de verkeerslichten. Het kantoor bevindt zich aan de overkant.

 
 

Verificatie

 • Bezoekadres

  Delftse Jaagpad 1C
  2324 AA Leiden
  Bekijk routebeschrijving

  Postadres

  Hofweg 1
  2381 EX Zoeterwoude

  T: 071 580 36 95
  E: info@prodeba.nl

 • Ieder kind is uniek

  Wij geven u graag uitleg over alle mogelijkheden binnen Prodeba en de afstemming op uw persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, e-mail of vul ons contactformulier hiernaast in.

  We bellen u graag terug!